#5 Tipp Hogyan Növeld a Követőid Számát az Instagramon

Ha azt gondolod, nagyon nehéz sok követőt elérni az Instragram oldalon, akkor tévedsz. Pár egyszerű lépéssel Te is felturbózhatod követőid számát, és ehhez még csak nem is kell egész nap az alkalmazás előtt ülnöd.


#1 Időzítés

Melyik a legjobb időpont a posztolásra? Az Instagram követőtábor növelésnek számos módja van, egyik nem más, mint, hogy a megfelelő időben kell posztolni, amikor a követőid a legaktívabbak, az már gyorsan eredményre fog vezetni. Az Instagram algoritmus szereti azokat a bejegyzéseket, amelyek rövid időn belül sok követést generálnak. Tehát nincs más dolgod, mint akkor posztolni, mikor a célközönséged a legaktívabb az oldalon.

#2 Instagram Story Matrica

Kezdeményezz beszélgetést Instagram Story Matricákkal: Több, mint 500millió Instagram fiók használja minden nap a Story funkciót és ez csak növekszik. A matricák segítségével kérdéseket tehetsz fel a követőidnek. Ez segít abban, hogy jobban megismerd őke és többet megtudj róluk, közben pedig még a termékedet is promotálhatod. Használhatod a Quiz matrica funkciót is, ami egy interaktív eszköz és az eredményeket is követni tudod.

#3 Menthető poszt

Készíts „elmenthető” posztot: Az Instagram követők szempontjából a kommentek, megosztások és a mentések fontosabbak, mint valaha. A legjobb útja annak, ha növelni akarod a követőtáborodat, hogy olyan tartalmakat hozol létre, amelyek arra ösztönzik a követőidet, hogy megnyomják a mentés gombot. Minden menthető posztnak számít, amire a közönséged visszatérhet egy későbbi időpontban is.

#4 Leírás

Használj hosszabb leírást a bejegyzéshez: Tudtad, hogy az Instagram bejegyzés 2200 karakterből áll? Micsoda lehetőség, hogy kifejtsd a követőid számára bővebben a mondanivalód! Mindemellett az egyik tényező, ami befolyásolja az Instagram bejegyzés teljesítményét az algoritmusban „a bejegyzésre fordított idő”. Egyszerű a képlet, írj hosszú, tartalmas szövegeket.

#5 Hashtag

Figyeld meg jobban a Hashtagek működését: Ahhoz, hogy növeld az Instagram követőid számát, tisztában kell lenned vele, hogy melyik hashtagek irányítanak több embert a posztodhoz. A Hashtag Analitycs a segítségedre lesz, hogy egyes posztoknál melyik hashtag teljesített jobban.