KERESŐOPTIMALIZÁLÁS? IGEN!

 

Számos cikkben olvashattunk már keresőoptimalizálás fontosságának gyakorlati részéről. Engedjétek meg pár percben, hogy bemutassam nektek miért is fontos a keresőoptimalizálás egy online vállalkozás életében?

 

A keresőoptimalizálás napjainkban  elengedhetetlen feladat az online marketingen belül.

A keresőoptimalizálás (angolul SEO, Search Engine Optimization) az a folyamat, amikor egy weboldal tartalmát úgy alakítjuk, hogy az a keresési találatokban minél előkelőbb helyen szerepeljen. A SEO, azaz a keresőoptimalizálás az online marketing leghatékonyabb eszköze, mely messze több konverziót, ügyfelet hoz, mint a közösségi média marketing, és sokkal olcsóbb, mint a fizetett hirdetések. Ezért egy webshop vagy weboldal tulajdonosnak fontos a keresőoptimalizálás ha nagyobb bevételt akar realizálni. 

Google előrehelyezés optimalizálás SEO:

A Google kereső az egyik legfontosabb platform az online ügyfélszerzésre, mivel mindenki globálisan használja. A Google Adwords hirdetések is fontosak a keresőoptimalizálásban viszont, nagyon erős piaci szegmensekben nagyon drága hirdetési költségekkel kell számolni, akár csekély eredményekért cserébe.  A keresőoptimalizálás fontossága, hogy a weboldalad adott kulcsszavakra előrébb sorolódik a Google-ben. A Keresőoptimalizálás végeredménye pedig, hogy havi fix elérhető költségért cserébe, a cég megjelenik adott keresési kifejezésekre az első oldalon a keresőben és új ügyfelekre tehet szert az online térből.  

 

 

Ha felkeltettem az érdeklődését a keresőoptimalizálás fontossága iránt, keressen minket bizalommal!