Mi az, ami nem maradhat le egy jó weboldalról

Csupán néhány szempontot kell betartani ahhoz, hogy a weboldalad marketing és vevőszerzés szempontjából jobb eredményeket érjen el a Google keresőben. Hogyan is tudod meggyőzni a weboldaladra látogatókat, hogy jó a terméked?
 
Az alábbiakban 5 pontban összeszedtük azokat a kulcsfontosságú tényezőket, amelyek nem hiányozhat a weboldaladból, ha komolyan gondolod, amit csinálsz:

#1.  Hiteles ügyfél vélemények: Ténylegesen ügyféltől, vásárlótól származó vélemények legyenek az oldalon eredeti képpel. Amennyiben ügyfelünk/vásárlónk vállalkozás, a cég weboldal címét is kihelyezhetjük. Sőt, videó formájában is közzé tehetjük ezeket a véleményeket az erősebb hatás és meggyőzés eléréséért. Fontos, hogy valódi vélemények legyenek, ne kitalált, magunknak kreált beszámolók.
#2. Vállald fel magad: Ha nem egy olyan nagy márka a tiéd, mint például az Adidas, vagy a Nike, akkor bizony legyen rólad kép a weboldalon, ezt nem lehet megúszni. Az emberek csak emberhez tudnak kötődni, nem „stock” fotókhoz vagy egy cégnévhez. Vállald az arcod, hogy képviseld a céged! Sokaknak nem könnyű feladat ott virítani a weboldalon, de hidd el, így leszel hiteles.
#3. Mennyiségi és minőségi tartalom: Minimum 2-3db SEO, vagy másnéven keresőoptimalizálás szempontból helyesen megírt mondat szerepeljen minden termékednél. (Miről szól a terméked? Javaslat, mire használják? Mit tartalmaz? Honnan származik?) Részletesen tájékoztatod a vásárlót, hiszen közel sem biztos, hogy tudja melyik termék mire való, mit kell róla tudni. Ezáltal bizalmat keltesz benne és válaszokat kap az esetleges kérdéseire is.
#4. Valódi példák: Weboldalad látogatóját már érdekli az általad kínált terméked/szolgáltatásod, az oldaladon landolt és szeretne bizonyítékokat arra, hogy tényleg megfelelő számára az általad kínált termék/szolgáltatás. Bizonyítsd hát be valós példákon keresztül, hogy valódi a termék, amit kínálsz és valódi az eredmény is. Akár előtte-utána fotókkal, videókkal, hogy még meggyőzőbb legyen kínálatod.
#5. Garancia: A mai világban ez különösen fontos, mindenre garanciát vállalnak és el is várjuk, hogy amiért fizetünk, az valamilyen szinten úgymond be legyen biztosítva. A leendő vevő megkérdezi magától, hogy „de mi arra a garancia, hogy ez nálam is működni fog?” Elkezd nézelődni az oldalon, és ha nem talál erre vonatkozó leírást, sok esetben elhagyja a weboldalt.  Garantáld a vevőnek a kívánt hatást, a növekedést vagy elégedettséget és tedd ezt egy jól látható helyre a weboldaladon.